Welkom bij Stichting Taptoe Oldebroek
Concert van het orkest Koninklijke Luchtmacht
Sponsoren eerste uur
Hoofdsponsoren
Orkestsponsoren
Showsponsoren
U als sponsor hier? Neem contact met ons op.
Marssponsoren

Bestuursleden

 

Harry Hollander: voorzitter / PR
Naar aanleiding van Taptoe Oldebroek 2005, waar zo’n kleine 1500 bezoekers op af zijn gekomen, bleven veel mensen mij aanspreken of ik niet nog eens weer een taptoe wou organiseren, dit heeft mij doen besluiten om een stichting op te richten welke op 19 september 2007 een feit was.

Het belangrijkste vind ik, het bevorderen van het sociale en culturele muziekleven in de gemeente Oldebroek, waardoor onderlinge vriendschapsbanden van de korpsen worden versterkt door ze gezamenlijk te laten optreden tijdens concerten en taptoe’s.

We willen als stichting tevens de Gemeente Oldebroek, muzikaal op de kaart kunnen zetten in Nederland en hopen vooral dat onze evenementen worden bezocht door veel muziekliefhebbers.

Muziek maakt vrienden!
   Gé Hergaarden: Secretaris

De motivatie om deel uit te maken van het bestuur van de Stichting Taptoe Oldebroek is de combinatie van vrijwilligerswerk, secretariaatswerkzaamheden en de liefde voor de blaasmuziek.
Samen met de andere zeer enthousiaste bestuursleden zorgen wij (mede dankzij de steun van sponsoren) ervoor dat heel veel mensen uit de Gemeente Oldebroek en wijde omgeving kunnen genieten van bijzondere muzikale evenementen.